Welcome to Zelda for Eternity V!

Please consider donating!

Every year we do a summer marathon of Zelda games for over 100 hours! Join us for loads of Hylian fun!

All times EDT (GMT-5).
  1. Twilight Princess – Elias – July 29th to July 30th, 6 PM to 11 PM (5 hrs)
  2. A Link to the Past – Garrett/Danny – July 29th to July 30th, 11 PM to 11 AM (12 hrs)
  3. Link's Crossbow Training – Garrett/Danny – July 30th, 11 AM to 12:30 PM (1.5 hours)
  4. Zelda Game and Watch – Garrett/Danny – July 30th, 12:30 PM to 2 PM (1.5 hours)
  5. BS The Legend of Zelda – Garrett/Danny – July 30th, 2 PM to 6 PM (4 hours)
  6. Twilight Princess – Elias – July 30th to July 31st, 6 PM to 9 AM (15 hrs)
  7. Wind Waker HD – Shank/Elias – July 31st to August 1st, 9 AM to 5 AM (20 hrs)
  8. Phantom Hourglass – Elias – August 1st, 5 AM to 11 PM (18 hrs)
  9. Skyward Sword – Shank – August 2nd to August 3rd, 11 PM to 6 PM (20 hrs)
  10. Majora's Mask 3 Heart Challenge – Mike – August 2nd to August 3rd, 6 PM to 1 AM (7 hrs)
  11. Ocarina of Time – Shank – August 3rd, 1 AM to 12 PM (11 hrs)
  12. ZU Fangame Exclusive Demo Feature: Timeless Haven– Elias/Shank – August 3rd, 12 PM to 1 PM (1 hour)
  13. A Link Between Worlds– Emhave – August 3rd, 1 PM to 8 PM (7 hours)

Warning: While we strive for a family friendly stream, this is a live event with adults. Things happen.