Welcome to Zelda for Eternity V!

Please consider donating!

Every year we do a summer marathon of Zelda games for over 100 hours! Join us for loads of Hylian fun!

All times EDT (GMT-5).
  1. Twilight Princess – Elias – July 29th to July 30th, 6 PM to 11 PM (5 hrs)
  2. A Link to the Past – Garrett/Danny – July 29th to July 30th, 11 PM to 7 AM (8 hrs)
  3. BS The Legend of Zelda – Garrett/Danny – July 30th, 7 AM to 11 AM (4 hours)
  4. Zelda Game and Watch – Garrett/Danny – July 30th, 11:00 AM to 11:30 AM (0.5 hours)
  5. (Special addition) Zelda II – Garrett – July 30th, 11:30 AM to 5:30 PM (6 hours)
  6. (Special addition) Super Smash Bros. Melee – Garrett/Danny – July 30th, 5:30 PM to 6:00 PM (0.5 hours)
  7. Twilight Princess – Elias – July 30th to July 31st, 6 PM to 2:30 PM (20.5 hrs)
  8. Wind Waker HD – Shank – July 31st to August 1st, 2:30 PM to 5 AM (15.5 hrs)
  9. Phantom Hourglass – Elias – August 1st, 5 AM to 11 PM (18 hrs)
  10. Skyward Sword – Shank – August 2nd to August 3rd, 11 PM to 6 PM (20 hrs)
  11. Majora's Mask 3 Heart Challenge – Mike – August 2nd to August 3rd, 6 PM to 1 AM (7 hrs)
  12. Ocarina of Time – Shank – August 3rd, 1 AM to 12 PM (11 hrs)
  13. ZU Fangame Exclusive Demo Feature: Timeless Haven– Elias/Shank – August 3rd, 12 PM to 1 PM (1 hour)
  14. A Link Between Worlds– Emhave – August 3rd, 1 PM to 8 PM (7 hours)

Warning: While we strive for a family friendly stream, this is a live event with adults. Things happen.